GOREĆE NA "TIGANJU"! PSV hvata priključak za liderom u Roterdamu

V.M.

05. 02. 2023. u 10:22 >> 10:22

FEJEDNORD dočekuje PSV u aspolutnom derbiju 20. kola Eredivizije danas od 14:30.

ГОРЕЋЕ НА ТИГАЊУ! ПСВ хвата прикључак за лидером у Ротердаму

Foto: Profimedia

Utakmica koja može odlučiti PSV-ove šanse za titulu. Fejenord trenutno ima četiri boda više od ''filipsovca'' i ako bi ih porazio na današnjem duelu otišao bi na velikih plus sedam, ali ako izabranici Ruda van Nisterloja trijumfuju potpuno se otvara trka za titulu u kojoj se pored današnjih protivnika nalaze AZ Alkmar i Ajaks.

Domaćin je prvi na tabeli sa 42 osvojena boda uz impresivnu gol razliku 43:12. Na poslednjih pet ligaških utakmica ima dve pobede i čak tri remija, jedan od njih je onaj prošlonedeljni protiv Tventea, 1:1. Fejenord nema poraz na svom ''De Kajpu'' ove sezone, na devet utakmica kod kuće upisao je šest pobeda i tri nerešena rezultata.

PSV igra promenljivo u poslednje vreme, na proteklih pet ligaških utakmica ima dve pobede uz isto toliko remija i poraz. U prošlom kolu savladao je G.A. Igls sa 2:0 golovima Fermana i El-Gazija. Ekipu iz Ajndhovena su za vreme prelaznog roka napustili nosioci igre Gakpo i Madueke, a dovedeni su Torgan Azar, Patrik van Anholt i Fabio Silva.

Na poslednjih pet utakmica ovih timova viđene su dve pobede Fejenorda uz isto toliko remija i trijumf PSV-a, ta tri boda ''filipsovci'' su upisali u sedmom kolu ove sezone kada su na svom terenu u jako zanimljivoj utakmici slavili rezultatom 4:3.

Na pomenutih pet utakmica pao je čak 21 gol što znači da su goleade redovne kada se susretnu PSV i Fejnord, očekujemo da tako bude i na današnjem duelu.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)