OBRAČUN BIVŠIH PRVAKA ENGLESKE: Domaćin igra sjajno nakon pauze

V.M.

05. 02. 2023. u 08:47

NOTINGEM forest dočekuje Lids na ''Siti graundu'' od 15 časova

ОБРАЧУН БИВШИХ ПРВАКА ЕНГЛЕСКЕ: Домаћин игра сјајно након паузе

FOTO: Tanjug/AP

''Šumari'' su delovali izgubljeno u prvom delu sezone i dugo su bili u zoni ispadanja, ipak nakon pauze za Svetsko prvenstvo igraju veoma dobro, neporaženi su na prethodne četiri ligaške utakmice i 13. su na tabeli. Lids igra promenljivo, zauzima 18. mesto i ima isto bodova ali i bolju gol-razliku od Evertona koji je prvi tim ispod crte.

Domaćin je preko nedelje izgubio od Mančester Junajteda u polufinalu EFL kupa i tako je izgubio priliku da se bori za trofej ove sezone. Što se tiče Premijer lige tu je u odličnoj formi, na prethodna četiri susreta ima dve pobede i isto toliko remija. U prošlom kolu odigrao je 1:1 sa Bornmutom, gubio je veći deo meča ali je Saridž pogotkom u završnici doneo vredan bod svojoj ekipi. Notingem se ove sezone vratio u elitu nakon dugog odsustva i ako nastavi sa dobrim igrama ostaće u Premijer ligi. Stiv Kuper je bio blizu otkaza ali je uspeo da pokrene svoje izabranike i održi se na klupi bivšeg prvaka Evrope.

Lids nema pobedu na prethodnih pet ligaških utakmica, doživeo je dva poraza uz tri remija. U  prošlom kolu podelio je bodove sa Brentfordom rezultatom 0:0. Prošlog vikenda gost je savladao Akrington u FA kupu sa 1:3 i tako se plasirao u osminu finala. ''Paunovi'' su bili aktivni u prelaznom roku i u redove bivšeg prvaka Engleske došli su Veston Mekeni, Ruter i Maksimilijan Vober.

Na prethodnih pet međusobnih duela ovih timova viđene su dve pobede Notingem Foresta uz tri remija.

Stiv Kuper ima velikih problema sa izostancima, na današnjem meču neće moći da računa na Avonjija, Bjankona, Gibsa-Vajta, Hendersona, Kujatea, Lingarda, Nijakatea, Ričardsa i Jejtsa.

Gost će na ovom meču biti bez Dalasa, Foršoa, Greja, Koha, Rodriga i Samervila, dok je pod znakom pitanja Kuper.

Očekujemo jednu zaniljivu utakmicu između dve ujednačene ekipe, nijedan od današnjnih protivnika nije poznato po preterano kvalitetnoj odbrani, veliki broj golova pada na njihovim mečevima i verujemo da će biti slučaj i na ovoj utakmici.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)