MITROVIĆEVA SLEDEĆA MUŠTERIJA JE SAUTEMPTON: Srbin ne prestaje da trese mreže

V.M.

31. 12. 2022. u 09:42 >> 09:43

U okviru 18. kola Premijer lige, Fulam će dočekati Sautempton od 16 časova.

МИТРОВИЋЕВА СЛЕДЕЋА МУШТЕРИЈА ЈЕ САУТЕМПТОН: Србин не престаје да тресе мреже

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je pobedom započeo drugi deo sezone i nada se da će pred svojim navijačima upisati nova tri boda. ''Sveci'' su u ozbiljnom problemu, poslednji su na tabeli, pod hitno moraju da osvoje neke bodove i možda je baš ova utakmica prilika za to.

Fulam je pre nekoliko dana u gradskom derbiju rutinski savldao Kristal Palas na ''Selhurst parku'' sa 0:3. Sjajni Mitrović je ponovo briljirao, postigao je prvi gol na utakmici, a nakon toga je podelio dve asistencije. Tim iz Londona je trenutno deveti na tabeli sa 22 osvojena boda. Marko Silva radi sjajan posao i zasulužuje sve pohvale koje dobija u medijima širom Evrope. Domaćin igra solidno na svom ''Krejven kotidžu'', na osam utakmica kod kuće osvojio je 12 poena. Aleksandar Mitrović je postigao deset pogodaka u dosadašnjem toku takmičenja i jedan je od najboljih strelaca Premijer lige.

Gostu su pre sezone stručnjaci previđali borbu za opstanak, što se i ostvaruje. Zacementiran je za dno tabele i ima samo 12 bodova nakon 16 odigranih kola. Sautempton je vezao četiri poraza, u prošlom kolu izgubio je kod kuće od Brajtona rezultatom 1:3. Poslednju pobedu ''sveci'' su ostvarili 19. oktobra kada su savladali Bornmut sa 0:1. Ekipu je početkom novembra napustio dugogodišnji trener Ralf Hasenhultl. Zamenio ga je Nejtan Džouns koji i dalje nije osvojio bod na klupi Sautemptona. Glavni problem tima sa ''Sent Merisa'' je odbrana, ''sveci'' su za sada primili čak 30 golova, u Premijer ligi je samo gori Notingem forest koji je 33 puta vadio loptu iz svoje mreže. 

U poslednjih pet susreta između ovih ekipa viđene su tri pobede Sautemptona uz remi i trijumf Fulama.

Domaćin će na ovom meču biti bez Kebana, Kurzave i Solomona.

Džouns ne može da računa na Mekartija, Livramenta, Lariosa i Laviju, dok je iskusni Teo Volkot pod znakom pitanja.

Za vreme praznika u Engleskoj su uvek moguća iznenađenja ali mislimo da će Aleksandar Mitrović i Fulam biti spremni za ovaj meč i upisati nova tri boda.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (1)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)