"ŠKAMPI" NA MENIJU: Fenjeraš bez šansi na "Teatru zelenih"

N.P.

17. 12. 2022. u 10:23

EKIPA Plimuta dočekuje Morkam u okviru 22. kola engleske Lige 1.

ШКАМПИ НА МЕНИЈУ: Фењераш без шанси на Театру зелених

Profimedia

Domaćin je ušao u ozbiljnu krizu, nema trijumf na prethodne četiri utakmice u prvenstvu. Puleni Stivena Šumahera su ostvarili tri remija i jedan poraz, pred svojim navijačima od Port Vejla 2:0. Međutim i pored negativnog niza Plimut je drugoplasirani tim na tabeli sa 44 boda, samo jednim manje od lidera Ipsviča.

Ekipa Morkama je u katastrofalnoj formi, i nakon dvadeset odigranih kola zakovana je za dno Lige 1, uz svega 15 osvojenih bodova. U poslednjem međusobnom duelu između dva kluba domaćin je savladao popularne "škampe" rutinski rezultatom 2:0.

Plimut ima priliku da trijumfom preuzme vrh tabele, naravno ako lider Ipsvič kiksne na gostovanju Vajkombu. Predlažemo da odigrate čistog keca, a za najhrabrije da pokušaju sa prelazom. Fenjeraš igra očajno i nije nemoguće da se desi preokret na "Teatru zelenih".


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,50)

ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 23)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)