PUAČA BUDI "ZMAJEVE": Lazarevčani puni samopouzdanja stižu na "Krov"

N. P.

22. 08. 2022. u 11:03

Voždovac dočekuje Kolubaru u poslednjem susretu 7. kola Super lige Srbije.

ПУАЧА БУДИ ЗМАЈЕВЕ: Лазаревчани пуни самопоуздања стижу на Кров

Foto: FK Voždovac

Domaćin je za novog šefa stručnog štaba postavio Nikolu Puaču. On je na klupi nasledio Nebojšu Jandrića, sa kojim je nedavno sporazumno raskinuta saradnja. Puača ima 40 godina, a prethodno je trenirao Bačku, Smederevo, Radnički iz Pirota, OFK Beograd i mlađe kategorije Crvene zvezde, a ovo će mu biti prvi posao u Superligi.

Njegov asistent biće Marko Savić, koji je prošle sezone osvojio triplu krunu sa estonskom Levadijom, a već je radio u Voždovcu. "Zmajevi" su u svom poslednjem prvenstvenom duelu izgubili od Crvene Zvezde na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 4:0.

Najbolji igrač na meču bio je bez ikakve sumnje Mirko Ivanić, koji je upisao tri asistencije, a na kraju je maestralnu partiju začinio i golom. Aleksandar Pešić je bio strelac za Zvezdu već u trećem minutu utakmice, a Osman Bukari je u osmom povisio na (2:0). Činilo se da je pitanje pobednika već tada rešeno, ali su El Fardu Ben i Ivanić pred kraj utakmice dali još dva gola i poboljšali Zvezdinu statistiku. Voždovac je pretrpeo drugi poraz ove sezone, a isto toliko ima  remija i poraza. "Zmajevi" su sada  na 11. mestu tabeli sa isto toliko bodova.


Fudbaleri Kolubare pobedili su Radnički Niš na svom terenu sa 1:0, u zaostaloj utakmici trećeg kola Superlige Srbije. Čovek odluke bio je štoper Nišlija Anton Tolordava, koji je postigao autogol u 15. minutu okršaja u Lazarevcu. Ispostavilo se da je Gruzin time i rešio pobednika, pošto Radnički nije uspeo da zatrese mrežu domaćina, iako je bio znatno konkretniji rival.

Imali su gosti nešto veći posed, više udaraca u i van okvira gola, ali nisu pronašli način da izbegnu novi poraz i spreče dalju eskalaciju krize. Izabranici Dejana Đurđevića trenutno zauzimaju deveto mesto u Super ligi sa isto toliko osvojenih bodova uz gol-razliku 7:10. 


U minulom međusobnom duelu između dva tima koji je odigran 13. februara 2022. godine u Lazarevcu Kolubara je pobedila rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Uroš Đuranović u 12. minutu susreta. Novi trener Voždovca imaće težak zadatak da probudi svoje pulene protiv jako borbenog protivnika. Očekujemo tvrdu i neizvesnu utakmicu na "Krovu" gde savetujemo da pokušate sa kombinacijom golova.


NAŠ PREDLOG: UG 1-3 (kvota 1,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!