SRBIJA SE UVERILA KOLIKO SNAŽNOG PREDSEDNIKA IMA: Članovi PS Aleksandra Vulina razvukli srpsku i rusku zastavu u centru Novog Sada (VIDEO)

Novosti online

24. 05. 2024. u 22:59

ČLANOVI Pokreta socijalista čiji je lider Aleksandar Vulin, u znak protesta zbog usvajanja sramne Rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici, kao i u znak davanja pune podrške predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i državnom rukovodstvu u političkoj borbi protiv žigosanja srpskog naroda kao genocidnog, u centru Novog Sada, razvukli su kilometarske državne zastave Republike Srbije i Ruske Federacije.

СРБИЈА СЕ УВЕРИЛА КОЛИКО СНАЖНОГ ПРЕДСЕДНИКА ИМА: Чланови ПС Александра Вулина развукли српску и руску заставу у центру Новог Сада (ВИДЕО)

Foto Novosti

"Pokret socijalista izražava punu podršku svom predsedniku Aleksandru Vučiću koji je pokazao da je jedini slobodni lider u Evropi.

Ovim gestom izražavamo veliku zahvalnost bratskoj Rusiji, koja je dala punu podršku Srbiji i koja je glasala protiv sramne rezolucije o Srebrenici. Srbija se uverila koliko snažnog predsednika ima, i ko su joj pravi prijatelji", poručili su iz Pokreta socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!