PRILIKA ZA POPRAVNI: Sautempton preko "paunova" do prvih bodova u sezoni

Novosti online

13. 08. 2022. u 08:46 >> 10:41

"SVECI" žele da poprave utisak.

ПРИЛИКА ЗА ПОПРАВНИ: Саутемптон преко паунова до првих бодова у сезони

FOTO: AP/Tanjug

Sautempton je očajno započeo novu sezonu. "Sveci" su poraženi u Londonu od Totenhema sa 4:1 i danas od 16.30 na svom "Sent Merisu" žele da poprave utisak. Na megdan klubu iz Hempšira stiže Lids junajted.

I pored činjenice da su poveli još u 12. minutu pogotkom Džejmsa Vord-Prausa, Sautempton je doživeo debakl u prestonici. 

Već do kraja prvog poluvremena "pevci" su preokrenuli. Dejna Kuluševski je u 21. minutu odlično uposlio Rajana Sesenjona, koji je prelepim udarcem glavom matirao golmana Gavina Bazunua. Deset minuta kasnije posle odličnog dodavanja Hjun Min Sona pogodio je i Erik Dajer. 

U drugom poluvremenu apsolutna dominacija Totenhema, ali pomogli su im i igrači Sautemptona očajnim reakcijama. Najlošija je viđena u 60. minutu, kad je posle ubacivanja Emersona Rojala u peterac Muhamed Salisu očajno reagovao i ubacio loptu u sopstvenu mrežu. 

Samo tri minuta kasnije još jedan odličan prodor Emersona, koji je uputio povratni pas ka Kuluševskom, a Šveđanin je snažno šutirao i pogodio za veliku prednost svog tima. 

Vrlo zanimljivo bilo je u meču Lidsa i Vulverhemptona, na kraju je slavio domaćin posle preokreta – 2:1. 

Poveli su gosti golom Danijela Podesna u šestom minutu, izjednačio je Rodrigo u 24. Do kraja susreta oba tima su pokušavala da upišu startnu pobedu, a to je uspelo Lidsu, posle akcije iz 74. minuta, kad je Patrik  Bamford izbegao ofsajd zamku, asistirao Brendenu Aronsonu, a mladi Amerikanac koji je došao iz Salcburga, postigao je prvenac. Ipak, nakon usporenog snimka pogodak je upisan kao autogol Rajana Aita Nurija.

Prethodne sezone Sautempton je u prvom duelu ovih ekipa slavio sa 1:0, dok je drugi završen rezultatom 1:1.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)