DA LI JE SERIJI REMIJA DOŠAO KRAJ? San Lorenco pred svojim navijačima želi pobedu

Novosti online

25. 07. 2022. u 11:06

NA "Pedro Bidegan" u okviru 10. kola argentinske Lige profesional stiže Taljares.

ДА ЛИ ЈЕ СЕРИЈИ РЕМИЈА ДОШАО КРАЈ? Сан Лоренцо пред својим навијачима жели победу

Foto: Profimedia

Fudbaleri San Lorenca pokušaće u noći između ponedeljka i utorak da upišu prvi trijumf posle dva uzastopna remija. Na "Pedro Bidegan" u okviru 10. kola argentinske Lige profesional stiže Taljares.

Popularni "sveci" su u minuloj rundi razočarali svoje navijače odigravši samo 2:2 sa Unionom. Nekoliko dana pre pomenutog susreta izabranici Rubena Insue remizirali su 1:1 u gostima Banfildu. Poslednju pobedu San Lorenco ostvario je 9. jula kada je pala čuvena Boka juniors - 2:1.

Kapiten Boke Markos Roho je u 28. minutu bio najsnalažljiviji prilikom prekida i centaršut Sebastijana Vile glavom preusmerio ka mreži za vođstvo gostiju. No, ono nije trajalo dugo. Deset minuta kasnije San Lorenco je izjednačio preko 18-godišnjeg Agustina Giaja koji je iz odbitka kaznio loše postavljanje kompletne odbrane Boke.

Ništa bolje defanzivci gostujuće ekipe nisu stajali ni u 54. minutu kada je Adam Bareiro pogodio za rezultatski preokret, odnosno vođstvo San Lorenca, a isti igrač propustio je priliku da dvadesetak minuta kasnije sa bele tačke kazni nespretnost Markosa Roha i ranije reši pitanje pobednika. Srećom po njega, rezultat se do kraja nije menjao.

Taljares stiže u Buenos Ajres nakon pobede nad Banfildom, tek drugom od starta sezone. "Matadori" su 23. ekipa u prvenstvu sa samo osam golova i očajnom gol-razlikom 5:9. Domaćin se nalazi 14. poziciji sa 12 bodova i eventualnim trijumfom upustio bi se u borbu za gornji deo tabele.

U poslednjem međusobnom duelu, San Lorenco je slavio kao gost sa 1:0.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene