NAVIJAMO ZA SAŠU ILIĆA: Kvota na CSKA je ODLIČNA, "armejci" mogu do prvog mesta!

Novosti online

25. 07. 2022. u 10:30

LEGENDA Partizana još ne zna za poraz.

НАВИЈАМО ЗА САШУ ИЛИЋА: Квота на ЦСКА је ОДЛИЧНА, армејци могу до првог места!

FOTO: FK Čukarički

Sofijski CSKA dočekuje Černo More večeras od 19.30 časova u poslednjem meču trećeg kola bugarskog šampionata.

Nije dobro, nije ni tako loše – tako bi otprilike mogla da glasi početna ocena rada Saše Ilića na klupi "armejaca". Bivši trener Čukaričkog posle prva tri meča (jedan u kvalifikacija za Ligu konferencije) još ne zna za poraz, ali ima i samo jednu pobedu, pa su navijači najtrofejnijeg bugarskog kluba oprezni kada pričaju o očekivanjima od ove sezone.

Debitovao je Ilić idealno, pobedom nad Ardom sa 3:0. Maurisio je bio najzaslužniji za ubedljiv trijumf, postigao je sva tri gola, mada vredi napomenuti da je rival ostao sa igračem manje još pri rezultatu 0:0.

Posle toga je, međutim, srpski trener morao da počne da razmišlja i o Evropi, a to je iskoristila Lokomotiva iz Sofije, koja je uzela CSKA bod prošlog vikenda – 1:1.

Prvo pravo razočaranje, za koje "armejci" iz Sofije sada moraju da se iskupe navijačima, zabeleženo je u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Bugari su bili favoriti protiv Makedonije Đorče Petrov, ali ni pored toga što su imali igrača više čitavo drugo poluvreme nisu uspeli da zatresu mrežu rivala u Skoplju. Ostalo je 0:0, pa će prolaz u narednu rundu morati da traže u četvrtak pred svojim navijačima. 

Da bi već večeras CSKA prestigao na tabeli vodići Ludogorec potrebno mu je da savlada Černo More sa 3:0. Samo što to neće biti uopšte lako, jer je reč o ekipi koja je maksimalna posle prva dva kola. Minimalcima je savladala najpre Lokomotivu u Sofiji, a zatim i Slaviju na svom terenu.

U prethodnom međusobnom duelu odigranom u Varni ekipe su razočarale, na semaforu je posle 90 minuta pisalo 0:0.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda