"PLAVO-BELI" JURE KUPS: Ilves - Helsinki

N.P.

23. 07. 2022. u 07:57

KLUB iz Tamperea dočekuje velikana iz prestonice u meču 16. kola finske Veikauslige.

ПЛАВО-БЕЛИ ЈУРЕ КУПС: Илвес - Хелсинки

Foto: Profimedia

"Plavo-beli" su u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona izgubili od češkog Plzena sa 1:2. U prvenstvu su u prošlom kolu savladali VPS kod kuće rezultatom 3:1. Nalaze se na 2. mestu na tabeli sa 30 bodova tri manje od lidera Kupsa koji ima utakmicu manje.


Domaćin je nakon poraza od Oulua (0:2), odigrao nerešeno na strani sa SJK-om (3:3). Trenutno zauzima 6. poziciju u Veikausligi uz 19 sakupljenih bodova.


Helsinki je pobedio današnjeg rivala na svakom od poslednjih pet međusobnih duela. Samo trijumf mu garantuje da će ostati u trci za vodećim Kupsom, tako da savetujemo da odigrate dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)