SALCBURG NASTAVLJA DOMINACIJU: Srbin je novi komandant "bikova"

Novosti online

22. 07. 2022. u 14:14 >> 15:27

OD našeg reprezentativca očekuje se da rehabilituje karijeru i postane komandant odbrane čete Matijasa Jajslea.

САЛЦБУРГ НАСТАВЉА ДОМИНАЦИЈУ: Србин је нови командант бикова

Foto: Profimedia

Šampion Austrije Red Bul Salcburg večeras od 20.30 na svom terenu otvara novu sezonu u tamošnjoj Bundesligi. U rodni grad slavnog Mocarta stiže bečka Austrija. 

Ulaskom moćne kompanije Red Bul u Salcburg, šampionat Austrije je postao jedan od najdosadnijih na Starom kontinentu, bar što se tiče borbe za titule. Pre dve godine je LASK zapretio "bikovima", ali nije uspeo da prekine dominaciju koja traje već devet godina. Ako je verovati bukmejkerima i ove godine se ne postavlja pitanje ko će biti šampion Bundeslige.

Da je razlika u klasi između Red Bula i ostalih timova u Austriji govori i procena portala "transfermarkt" o vrednostima igrača. Ekipa koju je pred početak sezone pojačao naš Strahinja Pavlović vredi 204.830.000 evra, a prvi sledeće, Šturm, više od šest puta manje - 33.430.000.

Od srpskog reprezentativca očekuje se da rehabilituje karijeru i postane komandant odbrane čete Matijasa Jajslea.

Prelazak Marka Raguca iz LASK-a u Austriju je jedini transfer za koji su Bečlije platile obeštećenje. On je trenutno povređen i neće igrati na startu sezone za novi klub. Kao slobodni fudbaleri stigli su i Haris Tabaković i Bili Kumetio, štoper koji je bio pod ugovorom sa Liverpulom.

Drugu sezonu na kormilu tima iz prestonice Austrije sedeće iskusni domaći stručnjak Manfred Šmid. Ni ove godine se ne očekuju veliki rezultati od Austrije. Plasman u plej-of je prvobitni cilj.

Stvari su kristalno jasne, Salcburg je apsolutni favorti. Sve sem trijumfa domaćina predstavljaće veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,69)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!