SVAKI BOD JE ZLATA VREDAN: Radnički i Mladost u borbi za prvi ovosezonski trijumf

Novosti online

17. 07. 2022. u 08:25 >> 12:34

UTAKMICA 2. kola Mocart bet Super lige Srbije.

СВАКИ БОД ЈЕ ЗЛАТА ВРЕДАН: Раднички и Младост у борби за први овосезонски тријумф

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog dočekaće lučansku Mladost na "Čika Dači" u meču 2. kola Mocart bet Super lige Srbije. Obe ekipe u ovaj meč ulaze nakon remija u premijernim utakmicama u novoj sezoni.

Radnički je uspeo da ostane neporažen u Lazarevcu iaoko je Kolubara imala blagu inicijativu tokom čitavom susreta. 

Sve iole vredno dogodilo se u prvih pola sata utakmice. Kolubara je prvu pravu priliku uspela da pretvori u vođstvo. Igrao se 16. minut, kada je posle odlično izvedenog prekida od strane Filipovića, mladi Cvetojević, inače bonus igrač u ekipi iz Lazarevca, iskoristio smušenu reakciju odbrane Radničkog 1923 i udarcem glavom sa pet metara smestio loptu iza leđa Stojana Lekovića.

Svega devet minuta bilo je potrebno Kragujevčanima da se oporave od početnog šoka i vrate rezultat u ravnotežu. Nemanja Tomić je još jednom pokazao kakav je majstor, prošao je po levoj strani kao na igrici, a potom "zavrnuo" loptu u srce peterca, gde je Kočović za trenutak uspeo da interveniše, ali je na njegovu nesreću lopta pala na nogu Damjanu Krajišniku, koji ne propušta priliku da debitantski nastup u dresu Radničkog ukrasi pogotkom.

Mladost je identičnim rezultatom remizirao sa subotičkim Spartakom na svom terenu. "Golubovi" su u Lučanima stigli do prednosti u 40. minutu golom Luke Bijelovića, Mladost je do boda došla preko Milana Bojovića. Najbolji strelac u istoriji Super lige precizan je bio sa bele tačke u 70. minutu.

Borba za opstanak se predviđa za obe ekipe, svaki bod biće dragocen u veoma dugoj i napornoj sezoni. U prethodnom međusobnom duelu videli smo meč bez golova.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)