"ŠEFOVI" BLIZU ODBRANE TRONA: Al Hilal sprema žurku u Rijadu

Novosti online

27. 06. 2022. u 08:18

NAVIJAČI, ali i trener Ramon Dijaz, najviše očekuju od tandema Musa Marega - Mateus Pereira.

ШЕФОВИ БЛИЗУ ОДБРАНЕ ТРОНА: Ал Хилал спрема журку у Ријаду

Profimedia

Šampionska trka u Saudijskoj Arabiji došla je do kraja. Na programu je poslednje kolo u koje Al Hilal i Al Itihad ulaze bodovno poravnati, ali velikan iz Rijada ima bolji međusobni skor od rivala iz Džede.

Popularni "šefovi" na svom terenu dočekuju Al Fajsali kojeg je dobio poslednja dva puta u ligi i to identičnim rezultatom 3:2. 

Izabranici Ramona Dijaza apsolutni su favoriti na stadionu "Princ Fejsal", očekuje se siguran trijumf protiv ekipe koja se nalazi na jedanaestoj poziciji. Navijači, ali i argentinski stručnjak, najviše očekuju od tandema Musa Marega - Mateus Pereira. 

Snažni napadač najbolji je strelac ekipe sa 12 golova, dok je Brazilac pokretač svih dešavanja u ofanzivi. Nekadašnji član Vest Bromvič Albiona na svom kontu ima dva pogotka i čak 10 asistencija.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije