MITROVIĆ NE ODUSTAJE OD REKORDA: Fulam - Luton

Novosti online

02. 05. 2022. u 08:09 >> 09:07

SRBIN je jedini igrač koji je u 40 ili više navrata tresao mreže tokom jedne sezone drugog ranga od 1993. godine, kada je legendarni Gaj Vitingem postigao 42 pogotka.

МИТРОВИЋ НЕ ОДУСТАЈЕ ОД РЕКОРДА: Фулам - Лутон

Foto: Profimedia

Izborio je Fulam plasman u Premijer ligu još u minulom kolu, ali uprkos velikom olakšanju zbog ispunjenog cilja, srpski napadač Aleksandar Mitrović ima motiv više da nastavi sa sjajnim partijama.

Naime, naš golgeter je postigao 41 pogodak i u poteri je za velikim dostignućem u drugom rangu engleskog fudbala. Snažni fudbaler svoj konto može poboljšati već večeras od 18.15 kada na "Krejven kotidž" stiže Luton.

Srbin je jedini igrač koji je u 40 ili više navrata tresao mreže tokom jedne sezone drugog ranga od 1993. godine, kada je legendarni Gaj Vitingem postigao 42 pogotka. Niko mu nije prišao ni blizu, a onda je došao "Mitar". Pre Vitingema je još 1952. godine rekord drugog ranga postavio Derek Duli sa 46 golova u dresu Šefilda.

Sa druge strane, Luton se bori za učešće u plej-ofu, trenutno su na petom mestu za istim brojem bodova kao i Šefild, dok im za vrat dišu Midlzbro i Milvol.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)