Fiksevi iz nemačkih ledenih dvorana!

V.D.

14. 04. 2022. u 13:15

U malo slabijoj ponudi ostalih sportova, naša redakcija je za svoje čitaoce izdvojila tri hokejaška tipa koja nam stižu iz Nemačke.

Фиксеви из немачких ледених дворана!

Foto: Profimedia

EJSBAREN BERLIN - KOLNER 1 (kvota 1,45)

U trećem meču 1/4 finala plej-of serije, u kome domaćin koji je aktuelni šampion i ujedno najtrofejnija ekipa u Nemačkoj dočekuje goste iz Kelna. Ekipa iz prestonice vodi sa 2-0 u seriji i na domaćem terenu će imati meč loptu za prolaz u polufinale koju će, verujemo, iskoristiti. Berlinci su u regularnom delu prvenstva zauzeli prvu poziciju, dok su gosti sa zapada Nemačke ušli u plej-of sa pozicije broj 10.

GRIZLI VOLFZBURG - BREMERHAVEN 1 (kvota 1,8) 

Domaća ekipa vodi u seriji sa 2:0 i ima meč loptu na svom ledu. Ekipa iz grada čuvene fabrike automobila Folksvagen ligaški deo je završila na trećoj poziciji, dok su gosti iz lučkog grada sa severa države bili šesti. U ovoj sezoni međusobni skor ove dve ekipe je 3:3, ali smatramo da će domaći ipak slaviti i plasirati se u polufinale. Verujemo da će gosti pružiti dobar otpor, tako da hrabriji mogu probati i sa kombinacijom 1&0-5 koja donosi kvotu 3.

RED BUL MINHEN - DIZELDORF 1 (kvota 1,45)

Bavarci su ligaški deo završili na drugom mestu iza fenomenalnog Ejsbarena, dok su gosti sa grada na Rajni sa devete pozicije u ligi i preko 1/8 finala plej-ofa došli do serije sa "bikovima". Ekipa iz Minhena ima kvalitetniji tim i tokom sezone je pokazala više od gostiju. Trenutni rezultat u seriji je 1:1, dok u ovoj sezoni Bavarci protiv današnjih rivala imaju četiri pobede iz šest mečeva. Verujemo da će domaći iskoristiti prednost svog leda i povesti u seriji sa 2:1.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024