ENFILD JE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Liverpul - Inter

V.D.

08. 03. 2022. u 10:06

VEČERAS nas očekuje revanš meč 1/8 finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja u kome tim iz Milana stiže na najteže gostovanje u sezoni.

ЕНФИЛД ЈЕ НЕОСВОЈИВА ТВРЂАВА: Ливерпул - Интер

FOTO: EPA

Puleni Jirgena Klopa su na gostovanju u Milanu tek u finišu utakmice uspeli da slome otpor italijanskog šampiona i brzim golovima Firminja i Salaha stigli do pobede koja im na Enfildu donosi mirniji revanš.

"Neroazuri" su podbacili na svom terenu i u revanšu im predstoji jako težak posao, jer je Liverpul domaćin koji svoje protivnike na svom stadionu pobeđuje sa lakoćom i kao takvog neljubaznog domaćina bi svi voleli da ga izbegnu. 

FOTO: AP

Tim koji sa klupe predvodi Simone Inzagi će se verovatno u ovoj fazi Lige šampiona oprostiti od takmičenja i baciće sve karte na Skudeto. Trenutno su u domaćem prvenstvu drugi sa utakmicom manje i dva boda zaostatka za gradskim rivalom Milanom.

Sa druge strane, Liverpul je takođe drugi u svom prvenstvu i u stopu prati prebogati Mančester siti. Verujemo da će "crveni" slaviti na ovom meču i nastaviti bitke na svim frontovima jer su i te kako kvalitetan tim. Liga kup je osvojen, a u igri su za još tri trofeja.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,6)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)