BITKA ZA ISTANBUL: Bešiktaš - Bašakšehir

N.P.

07. 03. 2022. u 08:38

U GRADSKOM derbiju "Crni orlovi" na "Vodafon parku"dočekuju fudbalere Emrea Belozoglua u meču 28. kola Super lige Turske.

БИТКА ЗА ИСТАНБУЛ: Бешикташ - Башакшехир

Profimedia

Domaćin je sredinom nedelje neplanirano ispao iz četvrtfinala Kupa od Kajzerija sa (1:2), pred svojim navijačima, međutim, u prvenstvu je konačno uspeo da veže dve uzastopne pobede nad Altajem i Sivasporom, popeo se na 6. mesto na tabeli sa 44 boda, samo dva manje od večerašnjeg rivala koji se nalazi na 4. poziciji.

Profimedia


Gosti su u prošlom prvenstvenom kolu doživeli šokantan poraz kod kuće od Kašimpaše (1:2) i tako prekinuli uspešan niz od četiri uzastopna trijumfa u ligi.


"Crni orlovi" imaju šansu da se pobedom približe mestu koje vodi u Evropu, u minulom međusobnom duelu su izgubili od "Bašaka" rezultatom 3:2, izabranici Emrea Belezoglua su pokazali da umeju da igraju na strani i u ovakvim susretima najbolje je da pokušate sa golovima.


NAŠ PREDLOG: |1+&2+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)