KO ĆE U LIGU ŠAMPIONA? Betis - Atletiko Madrid

V.D.

06. 03. 2022. u 12:08

U 27. kolu španske La Lige "Jorgandžije" stižu na teško gostovanje u glavni grad Andaluzije

КО ЋЕ У ЛИГУ ШАМПИОНА? Бетис - Атлетико Мадрид

FOTO: Tanjug

Ova dva tima u ovom trenutku vode ljutu borbu za plasman u Ligu Šampiona. Betis je uspeo da se plasira u finale Kupa Kralja i imaće priliku da se bori za trofej.

"Jorgandžije" nemaju šanse da osvoje neki od domaćih trofeja. Titulu će po svemu sudeći predati u ruke svom najvećem i najomraženijem rivalu Realu. Iz Kupa ih je izbacio Sosijedad.

Četi Dijega Simeonea do kraja sezone preostaje da se bore za mesto koje vodi u evropsku elitu. Betis je ove sezone odličan. Manuel Pelegrini radi vrhunski posao i ostvaruje zapažene rezultate, kako na domaćoj tako i na evropskoj sceni. Betis je isti broj bodova osvojio na domaćem i na gostujućem terenu ( po 23 ).

U bliskoj prošlosti Atletiko Madrid je redovno pobeđivao Betis. Ovog puta ne usuđujemo se da prognoziramo pobedu tima iz prestonice, jer ove sezone Betis nije za pocenjivanje. Tim iz Sevilje nije pobedio na poslednja dva meča, ali ovo je utakmica od velike važnosti i Betis ima motiv više da pred svojim navijačima odigra dobro.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)