POVRATAK VELIKANA: Elče - Barselona

V.D.

06. 03. 2022. u 11:49

U 27. kolu španske La Lige Katalonci putuju na gostovanje solidnom Elčeu.

ПОВРАТАК ВЕЛИКАНА: Елче - Барселона

FOTO: EPA

Dolaskom Ćavija na mesto trenera Barselona je uspela da konsoliduje svoje redove. Sva pojačanja koje je Ćavi doveo odlično su se uklopila u njegov sistem rada pa Barselona opet predstavlja opasnost po rivale u La Ligi.

Titula je izgubljena, ove sezone prioritet je plasman u Ligi Šampiona i postavljanje kluba na zdrave noge posle neočekivanog odlaska Lionela Mesija. Do kraja sezone ima još dosta da se igra, ali Katalonci su na dobrom putu da izbore plasman u grupnu fazu najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Elče u ovom trenutku nema briga oko eventualnog ispadanja u Segundu. Sa sedam bodova prednosti u odnosu na timova iz zone ispadanja, "Zelene Pruge" mogu da sebi priušte nadigravanje sa velikom Barselonom. Elče je neugodan domaćin i većinu svojih bodova osvojili su upravo na svim Manuel Martinez Valero stadionu. Barselona je u naletu forme i čini se veliki favoriti na ovom meču. Uz sve to, Elče u četri meča sa Barselonom nije uspeo ni gol da postigne.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)