POBEDA ZA "MIR U KUĆI": Bolonja - Torino

S.G.

06. 03. 2022. u 11:18

OD 15h u okviru 28. kola Serije A očekuje nas duel dve ekipe koje se ne mogu pohvaliti dobrim rezultatima u poslednje vreme

ПОБЕДА ЗА МИР У КУЋИ: Болоња - Торино

Profimedia

Bolonja, koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, u krizi je od početka godine, pa je i status srpskog stratega neizvestan. Nakon remija u prošlom kolu protiv Salernitane, italijanski mediji sve više pominju smenu na klupi. Na megdan im dolazi Torino, koji je pet utakmica bez pobede.

Nakon odličnog izdanja u Derbiju dela Mole, i remija protiv gradskog rivala Juventusa, popularni "Bikovi", za koje nastupaju srpski reprezentativci Vanja Milinković Savić i Saša Lukić, doživeli su prethodnog vikenda poraz na svom terenu protiv Kaljarija. Torino je drugi najlošiji tim u gostima, sa osvojenih devet bodova na dvanaest mečeva.

Foto: Profimedia

Crveno-plavi igraju dobro na "Renatu Dalari" ove sezone. Međutim, na svom terenu su poslednji put pobedili Torino još u januaru 2017. Pred oba tima je težak raspored u narednom periodu, tako da su bodovi iz ovog meča "zlata" vredni. Slobodno možemo da kažemo da je ovo susret dve veoma ujednačene ekipe, sa mnogo kvalitenih igrača. Bićemo hrabri. Blagu prednost dajemo ekipi Siniše Mihajlovića. Ko ne sme da se usudi da igra krajnji ishod, neka okuša sreću sa golovima. S jedne strane Marko Aranutović koji je u poslednja dva meča pokazao znake nešto bolje forme. Na suprotnoj strani povratak Belotija je svakako ohrabrenje za Ivana Jurića i njegove momke.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)