BEČLIJE NA POPRAVNOM: Rapid Beč - Vitese

N.P.

17. 02. 2022. u 10:35

Vicešampion Austrije i predstavnik Holandije će odmeriti snage u glavnom gradu Austrije u prvom meču plej-ofa nokaut faze Lige konferencija.

БЕЧЛИЈЕ НА ПОПРАВНОМ:  Рапид Беч - Витесе

Profimedia

Domaćin je završio na 3. mestu u Grupi H Lige Evrope sa 6 osvojenih bodova, ispred njega su Dinamo sa 10 i vodeći Vest Hem sa 13 bodova.


Ekipa Ditmara Kuhbauera je za vikend poražena u derbiju od Salcburga rezultatom (1:2), nalazi se na petoj poziciji u austrijskom prvenstvu sa osvojenih 24 boda.


Gosti su do osmine finala stigli tako što su zauzeli  2. mesto u Grupi G Lige konferencija, sa 10 osvojenih bodova, četiri manje od prvoplasiranog Rena, a iza sebe su ostavili velikana Totenhem koji je završio takmičenje.


Tim Tomasa Leča u Erediviziji ima tri uzastopna poraza od Groningena, Tventea i Ajaksa, međutim, uspeli su da zadrže 6. poziciju na tabeli sa 36 bodova.


Oba kluba nisu u formi, ali svakako žele da što dalje doguraju u Evropi, očekujemo da će u večerašnjem susretu obe ekipe postići makar po gol.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene