KEC NA SIGNAL IDUNA PARKU: Borusija Dortmund - Rendžers

V.D.

17. 02. 2022. u 10:26

ŠAMPION Škotske stiže na megdan "milionerima" iz Dortmunda

КЕЦ НА СИГНАЛ ИДУНА ПАРКУ: Борусија Дортмунд - Ренџерс

FOTO: Tanjug

Posle teškog poraza od Bajera iz Leverkuzena fudbaleri Borusije Dortmund zaigrali su onako kako se od njih i očekuje i pobedili su na gostovanju ekipu Union Berlina. Milioneri u dobrom raspoloženju dočekuju utakmicu sa aktuelnim šampionom Škotske.

Trener Marko Roze ne može da računa na najboljeg strelca svoje ekipe Erika Halanda koji će ovaj meč propustiti zbog povrede.

Rendžers je porazom od Seltika u "Old Firmu" najvećem rivalu prepustio prvo mesto na tabeli u škotskom šampionatu. Utakmice u Ligi Evrope izabranicima Đobanija Van Bronhorsta služe za odmeravanje snage sa daleko kvalitetnijim protivnicima. Rendžers je u grupnoj fazi takmičenja muku mučio sa realizacijom, na šest utakmica postigli su isto toliko golova. U ovom trenutku sa sigurnošću možemo reći, nemački tim je bolji i kvalitetniji.

Borusija Dortmund je apsolutni favorit na ovom meču.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)