GOREĆE POD VEZUVOM: Napoli - Inter

V.D.

12. 02. 2022. u 09:41

DERBI meč 25. kola Serije A nas očekuje u Napulju.

ГОРЕЋЕ ПОД ВЕЗУВОМ: Наполи - Интер

Foto: AP

Na stadion Dijego Armando Maradona dolaze izabranici Simone Inzagija sa samo jednim ciljem, da potvrde da su najbolji tim na Čizmi u ovom trenutku.

Čeka ih nimalo lak zadatak. Napoli koji igra kao preporođen pod dirigenskom palicom stratega Lućijana Spaletija, želeće da braniocu titule nanese poraz i time borbu za Skudeto učini još zanimljivijom. Napolitanci imaju najbolju odbranu u ligi ( primili 16 golova ). Sa druge strane Inter ima najbolji napad u ligi ( 54 postignutih golova ). Viktor Osimen vratio se posle povrede i odmah je bio strelac u prošlom kolu u pobedi nad Venecijom. I na ovom meč biće prva pretnja po gol Neroazura. Simo Inzagi nema napadačkih problema, kažemo nema jer se odsustvo povređenih Hoakina Koreje i Filipe Kaiseda i ne oseća. Martinez, Sančez, Džeko i Perišić, svako od njih u bilo kom trenutku može da ugrozi protivnički gol.

Inter bi eventualnom pobedom na ovom meču pobegao Napoliju na četri boda, a uz to ima i utakmicu manje. Pobeda za Napoli znači mnogo više od tri boda. Ostaće u trci za toliko željenom titulom. Najbolji napad protiv najbolje odbrane. Branilac titule i vodeći tim na tabeli, protiv tima koji želi da velikana iz grada mode zbaci sa trona.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)