NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Bešiktaš - Gazijantep

N.P.

14. 01. 2022. u 13:27

BEŠIKTAŠ će u petak na "Vodafon parku" u 21. kolu Super lige dočekati Gazijantep.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Бешикташ - Газијантеп

Ilustracija sport Foto Dephositos

Ekipi iz Istanbula ne cvetaju ruže ove sezone, u prošlom kolu odigrala je nerešeno u gostima protiv Rizespora 2:2, to je čak 13. meč na strani od starta sezone da nije uspela da trijumfuje, ima skor od osam poraza i pet remija, dok kao domaćin igra mnogo uspešnije, na prethodna četiri susreta pred svojim navijačima ima isto toliko pobeda, zauzima tek devetu poziciju u prvenstvu sa 29 bodova.


Gazijantep je u sjajnoj formi, poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima ne zna za poraz, ostvario je pet trijumfa i jedan remi, nalazi se na sedmom mestu na tabeli Super lige sa 31 poenom.


Aktuelni šampion nema više prava na kiks, ako želi od sledeće sezone da igra u Evropi, sve sem pobede u večerašnjem duelu pred svojim navijačima biće za njega neuspeh.


Naš predlog kec, kvota 1,50.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)