DEJAN STANKOVIĆ: Rapid istravlja grešku

Ž. U.

05. 08. 2023. u 13:00

Trener iz Austrije tipuje utakmice ondašnje Bundeslige.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ: Рапид истравља грешку

Ilustracija

Austrija 1

Subota

Klagenfurt – Volfzberger         3+

RAPID – ALTAH 1

Šturm – LASK     1

Nedelja

Austrija L. – Austrija     1X

BV Linc – Hartberg       X2

SALCBURG – TIROL   1

Rapid je gostovanje kod LASK završio samo sa bodom,  jer je ispustio čistu pobedu. Vodio je do sudijske nadoknade, kada je primio gol za 1:1.  Na svom terenu protiv Altaha ne bi smeo da ponovi sličnu grešku.

Salcburg je prodao najbolje igrač, ali se i pojačao, a među akvizicijama su i dvojica srpskih fudbalera, Petar Ratkov i Aleksa Terzić, a tu je od pre i Strahinja Pavlović. Baš je tandem Ratkov-Pavlović postigao golove za trijumf na gostovanju Altahu (2:0). Po mom mišljenju, Salcburg će i dalje biti neprikosnoven u Austriji. 

U okršaju dve Austrije, domaćoj bih dao blagu prednost, jer su gosti u par dana ostali bez svoja dva najbolja igrača. Marvin Martins je zaradio isključenje sa Šturmom, dok se napadač Haris Tabaković odlučio da karijeru nastavi u nemačkom drugoligašu Herti. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)