DEJAN DAMJANOVIĆ: Đonbuk bliži vodećima

Ž. U.

10. 06. 2023. u 13:00

BIVŠI napadač Seula prognozira nedeljne mečeve prvenstva Južne Koreje

ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ: Ђонбук ближи водећима

Ilustracija

Nedelja:

<

09.30 GANGVON – ĐONBUK  2

Gangvon je dugo bez pobede koju će  teško izboriti u duelu sa znatno boljim  Đonbukom. Gosti su u naletu forme. Ovo je deo sezone kada prednost vodećih pokušavaju da nadoknade.  Đonbuk je u debiju bio bolji od Ulsana, slavio je na meču vanrednog kola. Treću recku zaredom trebalo bi da upiše na ovom, ne tako zahtevnom gostovanju. 

11.00 FK SEUL – POHANG   1

Seul ne prestaje da luta sa svojom formom. Dugo nije spojio dve pobede, iako dobro igra. Pred svojim navijačima, favorit je u derbiju sa Pohangom.

12.00: SUVON BLUV. – INČON   2

Inčon se nalazi u donjem delu tabele, ali, po imenima igrača i visini njihovih plata, smatram da mu tu nije mesto. Od četiri pobede u dosadašnjem prvenstvu, Inčon je tri ostvario kao gost, pa je vrlo moguće da će zablistati i na stadionu Suvona. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

RUSIJA i Ukrajina su i danas izvori najvažnijih vesti na svetu. Sve vezano za njih se prati iz minuta u minut, uživo, i to ne jedino sam rat u Ukrajini, već i svi prateći događaji. Sport svakako spada u one sfere života koje "pogađa" ovaj sukob i najnovija dešavanja u njemu izazivaju veliku pažnju javnosti. A za sve je "kriva" poslednja odlulka UEFA.

28. 09. 2023. u 16:16

Komentari (0)

NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Oglasio se Novak Đoković zbog ubistva Srba na Kosovu