TIP O MEČEVIMA NAJJAČE LIGE IRSKE: Šelburn začarao mrežu

Ž.U.

05. 06. 2023. u 15:17

DANAS je u ponudi kompletno kolo prvenstva Republike Irske

ТИП О МЕЧЕВИМА НАЈЈАЧЕ ЛИГЕ ИРСКЕ: Шелбурн зачарао мрежу

Foto Profimedia

18.00 KORK S. - BOHEMIJANS  3+

Kork je dostigao željeni formu, baš u delu prvenstva kada su mnogi ostali bez nje. Bohemijans je treći, ali na terenu razgoropađenog domaćina teško svoj gol može da sačuva.  

<

18.00 DANDALK – UC DABLIN  2-3

Dandalk dugo nema pobedu. Morao bi da je traži i dobije u okršaju sa rivalom koji je zakovan za dno tabele. Kvota na domaćina je zanemarljiva, ali, kladiocima bi mogla da postane interesantna ako i ovaj par označe sa golovima, 2-3.

19.00 SLIGO – ŠAMROK   GG

Za lidera je teren Sliga često bio neosvojiva tvrđava. Danas, u trenutku kada je Šamrok u vrhu tabele dobio konkurenciju u Deri sitiju, bod prednosti koji ima, mogao bi za njega da bude mač sa dve oštrice.

19.45 ST. PATRIK – DERI S.  2

Deri bolje partije pruža protiv rivala koji su bolji i iz vrha tabele. Jedan takav je baš Sent Patrik, koga za derbi kola, tri pobede u nizu mogu da uzdignu ali isto tako i da spuste.

20.45 ŠELBURN – DROGEDA  0-2

Šelburn zna da igra na rezultat. Dve poslednje utakmice završio je bez datog i primljenog gola. Izvesno je da će pred svojim navijačima i sa Drogedom pokušati u svojoj odbrani da zadrži disciplinu.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

RUSIJA i Ukrajina su i danas izvori najvažnijih vesti na svetu. Sve vezano za njih se prati iz minuta u minut, uživo, i to ne jedino sam rat u Ukrajini, već i svi prateći događaji. Sport svakako spada u one sfere života koje "pogađa" ovaj sukob i najnovija dešavanja u njemu izazivaju veliku pažnju javnosti. A za sve je "kriva" poslednja odlulka UEFA.

28. 09. 2023. u 16:16

Komentari (0)

MAŠA OTKRILA SVE! Šarapova o tome kako je otišla na večeru sa Novakom Đokovićem