VLADAN ČUKIĆ: Bugari bez šansi u Budimpešti

Ž. U.

27. 03. 2023. u 09:11

SKAUT Ferencvaroša o duelu iz kvalifikacione grupe u kojoj se nalazi i Srbija

ВЛАДАН ЧУКИЋ: Бугари без шанси у Будимпешти

FOTO: Privatna arhiva

MAĐARSKA – BUGARSKA 1 (kvota: 1,45)

U našoj Grupi "G", najveći favoriti za odlazak na Evropsko prvenstvo pored Srbije su i Mađari. Redovni sagovornik i konsultant „Tipa“, skaut Ferencvaroša Vladan Čukić uveren je da će naši severni susedi u prvom kolu kao domaćini savladati Bugare.  

- Mađari imaju kompaktnu i pre svega dobro organizovanu reprezentaciju. Euforično ulaze u svaki meč, pa i ovaj na startu kvalifikacija sa Bugarskom, koji očekujem da dobiju. Vetar u leđa domaćinu biće negova verna publika, 60.000 navijača bodriće svoje ljubimce u ponedeljak uveče na nacionalnom stadionu u Budimpešti – ističe Čukić.

Taj fudbalski naboj, koji već nekoliko godina traje, začinjen je uspesima u Ligi nacija, kao i učešćem na poslednjem evropskom prvenstvu.

- Domaći tim već nekoliko godina selektuje Marko Rosi, stručnjak iz Italije. Postavio je visoke ciljeve. Problem koji Italijana već duže muči je što za Salaja, dugogodišnjeg kapitena i vođu na terenu, ne može da pronađe dostojnu zamenu. Reprezentacija je njegovim odlaskom u penziju postala manje agresivna i efikasna. Duel sa Bugarskom propustiće prvi golman Peter Gulači koji se povredio u Lajpcigu.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREDRAG JOKANOVIĆ: Samo Braga siguran fiks