MILOVAN RAJEVAC: Nigerija očvrsnula u Americi

Ž. U.

13. 06. 2022. u 07:54

BIVŠI selektor Gane o mečevima Afričkog kupa nacija

МИЛОВАН РАЈЕВАЦ: Нигерија очврснула у Америци

rajevac

SAO TOME I PRINSIPE – NIGERIJA 2&3+

Najbolji fudbaleri Nigerije za startne utakmice Kupa nacija pripreme su odradili čak u Americi. Izgubili su prijateljske utakmice od Ekvadora (0:1) i Meksika (1:2), ali verujem da bi pobedama mogli da se vrate baš kada je najvažnije, već na ovom gostovanju. Za domaćina je premija i samo učešće u kvalifikacijama, pa bi favorizovanim Nigerijcima ovakav rival mogao da bude idealan za sticanje gol-razlike.

SIJERA LEONE – GVINEJA BISAO 2

Reprezentacija Gvineje Bisao igra napadački fudbal i po tome se razlikuje od većine ostalih sa kontinenta. Na poslednjem meču protiv Angole dva gola joj nisu bila dovoljna da izbegnu poraz (3:2). Mislim da će im se ofanziva na gostovanju Sijera Leoneu isplatiti i da će doći do čitavog plena.

LIBERIJA – MAROKO 2&3+

Sve osim pobede Maroka u duelu sa Liberijom bilo bi veliko iznenađenje. Očekujem da bi ovo mogao da bude otvoren meč i da će biti dosta golova.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)