"Nevaspitano derište" se vraća kući!

M.M.

13. 06. 2022. u 07:51

HOLGER Rune i Pablo Karenjo Busta odmeriće snage u prvom kolu Halea.

Неваспитано дериште се враћа кући!

Foto AP

- Idi ako ne možeš da mi pomogneš, odlazi - grmeo je Holger Rune za vreme četvrtfinalnog meča u Parizu, reči su bile upućene njegovoj majci koja mu je pružala podršku sa tribina.

Možda je ipak "super klinac", kako smo ga nazvali, precenio sebe, neosporno je da je veliki talenat, međutim, izgubio je od Kaspera Ruda, od igrača koji je daleko iskusniji i kvalitetniji u ovom trenutku.

Dečak iz predgrađa Kopenhagena je napravio uspeh karijere, ali možda je upravo to bilo potrebno da pokaže svoje pravo lice, na kraju meča sa protivnikom gotovo da se nije ni pozdravio na mreži.

Danas će ovaj devetnaestogodišnjak po prvi put zaigrati na travi, protivnik će mu biti Pablo Karenjo Busta, teniser koji se takođe ne snalazi najbolje na zelenoj površini, ali svakako da ima iskustvo igranja na istoj.

Biće ovo duel dva "šljakaša", i ko god da ispadne, žreb neće trpeti, a naša procena je da će kofere spakovati, kako ga je javnost nazvala nakon skandala u Parizu, "nevaspitano derište".

NAŠ TIP: Busta - Rune 1 (kvota 2)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao