ISPUNJENO PLEMENITO OBEĆANJE: Grad obezbednio pomoć za obnovu Nenadove kuće (FOTO)

B. Grujić

22. 05. 2021. u 19:13

PORODICI Nenada Nikolića, iz sela Knićanin kod Zrenjanina, čija je kuća izgorela u požaru 11. maja, grad Zrenjanin je obezbedio pomoć u građevinskom materijalu, koji je dopremljen do gradilišta na kojem će nići nova kuća za tročlanu porodicu, a osim toga, porodica Nikolić će biti oslobođenja plaćanja gradskih komunalnih usluga i poreza na objektu za ovu godinu.

ИСПУЊЕНО ПЛЕМЕНИТО ОБЕЋАЊЕ: Град обезбеднио помоћ за обнову Ненадове куће (ФОТО)

Foto: Grad Zrenjanin

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac,  prisustvovao je primopredaji materijala porodici i tom prilikom podsetio da, kada se dogode ovakve nesreće, grad Zrenjanin se uvek trudi da pruži maksimalnu podršku onima kojima je potrebna.

- Kao odgovorna lokalna samouprava učinili smo sve što je bilo u okvirima naših mogućnosti, požar je bio veliki, kuća je skroz izgorela i naša obaveza je bila da pokažemo brigu i solidarnost naglasio je Santovac, ističući da je najvažnije da u velikoj nesreći niko nije stradao i da je požar u trenutku odneo sve što je Nenad sa svojom porodicom godinama gradio.

 ZAHVALNOST LOKALNOJ SAMOUPRAVI I PRIJATELJIMA

- Zahvaljujem se u ime porodice, gradu Zrenjaninu što nam je pomogao na ovaj način, ovo nam.zaiata puno znači - istakao je Nenad Nikolić, ističući da nije izgubio volju i da će suprizi i ćerkici, koja se mnogo uplašila, izgraditi novi dom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)