POKRAJINSKI SEKRETAR U VRŠCU: Ulaganje u infrastrukturu preduslov za razvoj sporta

J. J. BALJAK

14. 05. 2021. u 21:59

POKRAJINSKI sekretar za sport i omladinu Dane Basta održao je u Vršcu radni sastanak sa predstavnicima tog grada i susednih opština Bela Crkva, Alibunar i Plandište, na kom je govorio o unapređenju sporta u Vojvodini.

ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР У ВРШЦУ: Улагање у инфраструктуру предуслов за развој спорта

Foto: J. J. Baljak

Tom prilikom Basta je istakao da Vršac u tom domenu već zauzima značajno mesto, jer godinama važi za izvanrednog domaćina u svim sportovima.

-Ovi sastanci služe da sa ljudima na lokalnom nivou pričamo o nekim manje popularnim temama, o pravilnicima, inspekcijskoj kontroli, koja prati sport i koju moramo da ispoštujemo... Takođe, veoma nam je važna baza za sport, a Vršac je jedan od gradova koji dosta ulaže u sportsku infrastrukturu i sa nama ima izuzetno dobru saradnju – rekao je Basta.

Marko Rašić, član Gradskog veća za sport i omladinu, podsetio je da je Grad Vršac samo u poslednje četiri godine izgradio najsavremeniji olimpijski bazen u zemlji (prvi u gradu), da je uložio značajna sredstva u unapređenje energetske efikasnosti Centra „Milenijum“... Posebno su, dodaje, ponosi na veliki broj novoizgrađenih i potpuno rekonstruisanih sportskih terena u gradu i po selima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)