UKRAJINSKA TENISERKA TVRDI: "Doping mi je u telo ušao putem seksa" (VIDEO)

Novosti online

14. 05. 2021. u 21:21

UKRAJINSKA teniska nada Dajana Jastremska, koja je početkom godine suspendovana zbog dopinga i tvrdila da joj je neko sipao drogu u piće, sada tvrdi da je kontaminirana tokom seksa sa bivšim dečkom?!

УКРАЈИНСКА ТЕНИСЕРКА ТВРДИ: Допинг ми је у тело ушао путем секса (ВИДЕО)

FOTO: Instagram/Dajana Jastremska

Jastremska je uverena da je pozitivna jer joj je njen bivši partner supstancu preneo tokom seksa. Njen bivši partner tvrdi da to nije istina, a napisao je i izjavu za komisiju koja se bavi ovim slučajem.

- U mojoj mokrači pronađen je mesterolon u vrlo malim količinama. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dve nedelje ranije, dobila sam naučnu potvrdu da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaveštena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lek i da se ne preporučuje ženama zbog štetnih učinaka - govorila je posle suspenzije, a sada tvrdi da zna i kako je nedozvoljena supstanca došla u njeno telo.

Otac ukrajinske teniserke zamolio je navodnog dečka da preda uzorak kose za analizu, ali on je to odbio i više nije sarađivao s odbranom.

Rasplet slučaja trebalo bi da bude poznat krajem meseca.

Jastremska je u kratkoja, ali plodnoj teniskoj karijeri osvojila tri VTA titule, a najveći uspeh na gren slemovima joj je četvrto kolo Vimbldona 2019. godine.

Trener joj je naše gore list Saša Bajin, a poredili su je malo zbog stila igre, a više zbog izgleda, sa Mašom Šarapovom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!