IMUNIZACIJA BEZ ZAKAZIVANJA NA DVA PUNKTA U ZRENJANINU: Najviše meštana dobilo Sinofarm vakcinu

B.Grujić

09. 05. 2021. u 15:44

IMUNIZACIJA građana bez prethodnog zakazivanja, od ponedeljka 10. maja u Zrenjaninu, biće moguća i u objektu Stare specijalističke poliklinike, u periodu od 14 do 20 časova, a na raspolaganju će im biti vakcine proizvođača "Sinofarm" i "Fajzer".

ИМУНИЗАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА НА ДВА ПУНКТА У ЗРЕЊАНИНУ: Највише мештана добило Синофарм вакцину

Foto: Grad Zrenjanin

Takođe, imunizacija građana bez prethodnog zakazivanja nastavlja se i u sportskoj dvorani Medison u vremenskom periodu od 9 do 19 časova, a na raspolaganju su im vakcine Sinofarm, Fajzer i Sputnjik. 

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Zrenjaninu, zaključno sa 8. majem, jednu ili obe doze vakcine primilo 56.613 Zrenjaninaca, a Domu zdravlja "Dr Boško Vrebalov" isporučeno je više od 60 hiljada doza vakcina sva četiri proizvođača. Najviše meštana Zrenjanina dobilo je Sinofarm vakcinu, koja je data u 35.164 doze, vakcinu proizvođača Fajzer primilo je 11.849 građana, Sputnjik je data u 7.180 doza, a Astra Zeneka u 2.420 doza. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost