POZIV ZA VAKCINACIJU: Masovna imunizacija u zdravstvenim stanicama i ambulantama širom Leskovca

I.Mitić

28. 04. 2021. u 17:58

IMUNIZACIJA stanovništva na teritoriji Leskovca sprovodi se u zdravstvenim stanicama i ambulantama širom grada, a neće je biti samo u dane praznika - 30. aprila i 1. odnosno 2. maja.

ПОЗИВ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ: Масовна имунизација у здравственим станицама и амбулантама широм Лесковца

Foto: I.Mitić

Za sve zainteresovane građane, bez zakazivanja, do 7. maja otvoren je centralni punkt u hali Partizan, od osam do 15 časova, kao i punktovi u domovima zdravlja u Grdelici i Vučju i Zdravstvenoj stanici u Brestovcu, od osam do 14 časova.

U istom periodu i u isto vreme vakcinacija će biti moguća i u sledećim ambulantama: Pečenjevce, Manojlovce, Turekovac, Belanovce, Guberevac, Bogojevce, Razgojna, zatim u naseljima Bobište i Ančiki, u Miroševcu, Strojkovcu, Bunuškom Čifluku, Predejanu i Velikoj Grabovnici.

Imunizacija će se sprovoditi 29. aprila kao i 4. i 6. maja, od osam do 14 časova, u ambulantama u Jašunji, Oraovici, Orašcu i Draškovcu. Vakcinu bez zakazivanja moći će da prime i meštani Donje Lokošnice, Donjeg Brijanja, Babičkog i Barja. Tamošnje ambulante će za imunizaciju biti otvorene 3., 5. i 7. maja i to od sedam do 14 časova, a u Barju od 11 do 14 časova.

Foto: I.Mitić

Vakcinacija bez zakazivanja je najavljena i u ambulantama u Nakrivnju i Velikoj Sejanici za 3. maj, od osam do 14 časova, dok će narednog dana to biti moguće u ambulanti u Tulovu. U ambulanti u Velikoj Kopašnici vakcinacija je planirana za 7. maj, a ekipe leskovačkog Doma zdravlja stići će i do najudaljenijih planinskih mesta poput Oruglice gde će imunizacija biti obavljena u tamošnjoj ambulanti i to 29. aprila, od devet do 12 časova.

Dom zdravlja u Leskovcu danas je organizovao vakcinaciju zainteresovanih građana i u mesnim zajednicama Mala Kopašnica i Donje Sinkovce. Sutra će biti održana u mesnim zajednicama u Donjoj Jajni i Gornjem Krajincu, a u petak u Vinarcu i Čekminu i to u periodu od devet do 12 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?