DOBAR ODZIV ZA VAKCINACIJU BEZ ZAKAZIVANJA: U tri vršačka sela stotinak građana primilo kinesko cepivo, sutra dobijaju Astrazeneku

J. J. BALjAK

07. 04. 2021. u 18:59

OKO stotinu stanovnika vršačkih sela Šušara, Parta i Zagajica iskoristilo je danas priliku da primi kinesku vakcinu Sinofarm bez prethodnog zakazivanja.

ДОБАР ОДЗИВ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: У три вршачка села стотинак грађана примило кинеско цепиво, сутра добијају Астразенеку

FOTO: Grad Vršac

Akcija organizovane imunizacije bila je sprovedena u seoskim ambulanta, a da je sve proteklo u najboljem redu uverila se i gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

- Nastavićemo imunizaciju stanovništva na ovaj način i u drugim naseljenim mestima, a mobilni timovi Doma zdravlja će izlaziti na teren i vakcinisati građane koji nisu u mogućnosti da dođu na otvoreni punkt, kako bi što više njih primilo cepivo, jer je to jedini način da pobedimo virus i da se vrlo brzo vratimo normalnom životu – kazala je gradonačelnica i pozvala ostale sugrađane da se vakcinišu.

FOTO: Grad Vršac

Akcija se nastavlja sutra, u ambulanti u Ulici Dimitrija Tucovića u Vršcu, gde će građani u vremenu od 8 do 14 časova, bez prethodnog zakazivanja, moći da prime vakcinu proizvođača Oksford/AstraZeneka.

Vakcinacija u Vršcu se, inače, i dosad uspešno odvijala, jer je cepivo dosad primilo više od trećine stanovništa, tj. blizu 18.000 ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe