ZA SIGURNOST TOKOM VOŽNJE: Na glavnim putevima u opštini Plandište uređuju bankine i depresije

J. J. BALjAK

02. 04. 2021. u 16:21

NA teritoriji opštine Plandište ovih dana se intenzivno, teškom mehanizacijom, uređuju bankine na deonicama lokalih i magistralnih puteva Vršac – Plandište – Zrenjanin i Plandište – Beograd, kako bi se povećala bezbednost u saobraćaju.

ЗА СИГУРНОСТ ТОКОМ ВОЖЊЕ: На главним путевима у општини Пландиште уређују банкине и депресије

Foto: Opština Plandište

Takođe, akcenat je stavljen i na pojačano održavanje površina sa izrazitim depresijama, kako bi se na tim delovima saobraćajnica povećala protočnost atmosferskih voda, koje se usled obilnih padavina zadržavaju na kolovozu i predstavljaju opasnost za vozače motornih vozila.

Iz Saveta za bezbednost saobraćaja ove opštine najavljuju da će u sklopu svog godišnjeg programa urediti i nekoliko deonica puteva i redovno održavati putni pojas u svim naseljenim mestima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!