RTV I FONDACIJA „NOVI SAD 2022-EPK“: Potpisan sporazum o saradnji

Z. Grumić

18. 03. 2021. u 18:59

GENERALNI direktor Javne medijske ustanove Radio-televizija Vojvodine (RTV) Miodrag Koprivica i direktor Fondacije „Novi Sad 2022-Evropska prestonica kulture“ (EPK) Nemanja Milenković potpisali su danas Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji dveju institucija.

РТВ И ФОНДАЦИЈА „НОВИ САД 2022-ЕПК“: Потписан споразум о сарадњи

Foto: NS EPK2022

Tim dokumentom, kako je navedeno u saopštenju, regulisan je nastavak saradnje radi uspešne realizacije projekta „Novi Sad 2022-EPK“, odnosno ostvarivanja javnog interesa blagovremenim informisanjem građana o tom kulturnom projektu od nacionalnog značaja.

-Entuzijazam koji nosi ova mlada ekipa rezultira mnoštvom žanrovskih sadržaja i čitavim nizom događaja u gradu. Iza njih će ostati jedan drugačiji Novi Sad, lepši, oplemenjeniji. Radio-televizija Vojvodine u tome vidi svoje mesto i ulogu, pre svega da najavi, zabeleži i dokumentuje to što se događa u našem gradu kao kulturnoj prestonici Evrope – istakao je Koprivica.

Saradnja sa medijima jedan od ključnih segmenata projekta EPK, napomenuo je Milenković naglasivši da je sarađivanje sa RTV „već odavno na stabilnim temeljima“.

Medijska saradnja dveju institucija omogućiće građanima da putem svih sedam medijskih platformi RTV-a, odnosno dva televizijska i tri radijska kanala, internet sajta RTV i internet omladinskog „O“ radija, na 16 jezika prate događaje i projekte EPK.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave