INTERVENCIJA ZIMSKE SLUŽBE U SOMBORU: Sve ulice očičišćene i prohodne

J.Bekić

01. 02. 2021. u 15:54

ZBOG snega od nekoliko centimetara koji je padao tokom noći i jutros na području Sombora i okoline intervenisala je Gradska zimska služba, čiji je nosilac JKP „Zelenilo“ Sombor.

ИНТЕРВЕНЦИЈА ЗИМСКЕ СЛУЖБЕ У СОМБОРУ: Све улице очичишћене и проходне

Foto: JKP „ Zelenilo“ Sombor

Radnici zimske službe čistili su i posipali solju putne pravce i ulice prvog i drugog prioriteta.Takozvana mala zimska služba čistila je i solila trotoare, trgove, biciklističke staze, parkove.

Radnici ovdašnjeg JKP „Prostor“ su u svih 15 somborskim selima kojom rukovodi ovo preduzeće, u dva navrata vršile čišćenje snega sa kolovoza. Zbog snega koji se nagomilao na kolovozu, zimska služba u naseljenim mestima prvi put je intervenisala pre ponoći, a čišćenje u pojedinim naseljenim mestima je ponovljeno i u ranim jutarnjim časovima, i svi putevi su očišćeni.

Na terenu su bile i ekipe „Vojpta“, preduzeća u čijoj nadležnosti su regionalni putevi.

I pored intervencija putara, kolovozi su bili klizavi, pa su zabeležena brojna izletanja automobila na putevima između naseljenih mesta na teritoriji Sombora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!