OPREZ ZA VOZAČE: Zbog klizišta kod Kragujevca saobraćaj se odvija samo levom trakom

Tanjug

28. 01. 2021. u 13:03

NA DELU brze saobraćajnice Batočina - Kragujevac, na lokalitetu Nikšićko brdo, aktiviralo se klizište zbog čega je došlo do oštećenja desne saobraćajne trake u smeru ka Kragujevcu, rečeno je danas u Putevima Srbije.

ОПРЕЗ ЗА ВОЗАЧЕ: Због клизишта код Крагујевца саобраћај се одвија само левом траком

Foto: Info KG

Saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom, dok je desna zatvorena za saobraćaj prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Predstavnici Puteva Srbije i Instituta za materijale Srbije su odmah po nastanku klizišta izašli na teren kako bi sagledali problem i predložili mere sanacije.

Putevi Srbije su preduzeli sve neophodne mere za bezbedno odvijanje saobraćaja i dali nalog za preduzimanje hitnih i neodložnih pripremnih radova na nastalom klizištu.

Putevi Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni u zoni klizišta i da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju i brzinu prilagode uslovima na putu.

To javno preduzeća podseća da je izgradnja brze saobraćajnice Kragujevac - Batočina započeta još 2009, kada je bila u nadležnosti Nacionalnog investicionog plana, a da je preuzeta od strane Puteva Srbije 2014. godine, kada se pristupilo završetku izgradnje.

Cela deonica Kragujevac - Batočina je završena krajem oktobra 2020. godine.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)