MOBILNE EKIPE NA TERENU: Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nastavlja da prikuplja krv od dobrovoljnih davalaca

Lj. P.

22. 01. 2021. u 17:37

MOBILNE ekipe Zavoda transfuziju krvi Vojvodine će i naredne nedelje na terenu u mestima u Vojvodini prikupljati krv od dobrovoljnih davalaca. Radi održavanja stabilnih zaliha, kako navode, pozivaju dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa, da daju krv.

МОБИЛНЕ ЕКИПЕ НА ТЕРЕНУ: Завод за трансфузију крви Војводине наставља да прикупља крв од добровољних давалаца

Foto: G. Šljivić

U ponedeljak, 25. januara, dragocena tečnost će se prikupljati u Pivnicama u Vatrogasnom domu od 8 do 10 sati, u Despotovu u Zdravstvenoj stanici od 10.30 do 12 sati, u Karavukovu u Osnovnoj školi od 9 do 10 sati i u Srpskom Miletiću u Osnovnoj školi od 11 do 12 sati.

Narednog dana, 26. januara priliku da pokažu humanost imaće žitelji Zrenjanina u Mesnoj zajednici Bagljaš od 8 do 12 sati, u Čoki u Crvenom krstu od 9 do 12 sati i u Plandištu u Kulturnom centru od 9 do 12 sati.

U sredu 27. januara, mobilne ekipe će biti u Pančevu u Crvenom krstu od 13 do 17 sati, u Somboru u Crvenom krstu od 9 do 13 sati i u Vršcu u Crvenom krstu od 9 do 12 sati.

Sutradan, odnosno u četvrtak 28. januara, krv će dobrovoljno moći da daju u Sremskoj Mitrovici u Crvenom krstu od 8.30 do 13 sati, u Kikindi u Crvenom krstu od 8.30 do 13 sati i u Temerinu u Omladinskom domu od 15 do 18 sati.

U petak 29. januara, krv će moći da daju dobrovoljni davaoci u Šidu u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, u Šimanovcima u Mesnoj zajednici od 8 do 11 sati i u Pećincima u Kulturnom centru od 12 do 15 sati.

U subotu 30. januara, mobilne ekipe Zavoda će biti u Staroj Pazovi u Osnovnoj školi od 9 do 13 sati.

Svi koji žele da budu humani i doniraju krv,mogu to učiniti i u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodie (Hajduk Veljka 9a) svakog radnog dana od 7 do 14 časova, svakog utorka u mesecu od 7 do 18 časova i prve subote u mesecu od 8 do 12 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima