ZA PARAĆINCE ZA POČETAK 600 DOZA: Dobar odziv za masovnu vakcinaciju protiv kovida prvog dana, na spisku bilo 215 građana

Z. Rašić

20. 01. 2021. u 20:28

ЗА ПАРАЋИНЦЕ ЗА ПОЧЕТАК 600 ДОЗА: Добар одзив за масовну вакцинацију против ковида првог дана, на списку било 215 грађана

Foto: Z. Rašić

U CENTRALNOM Domu zdravlja u Paraćinu u prostoriji previjališta danas je počela masovna imunizacija građana protiv kovida, a situacija u čekaonici od jutros pokazala je da je odziv dobar, čak je na početku bilo više građana koji su došli u isto vreme.

Na današnjem spisku za vakcinaciju bilo je 215 uglavnom starijih građana, a stiglo je 600 doza kineske vakcine, tako da će imunizacija trajati dok ta količina ne bude potrošena, ili će u međuvremenu stići nova.

Kako ističe pomoćnica direktora ove zdravstvene ustanove dr Snežana Nikodijević, sve teče po planu, a građani treba da dođu u vreme koje im je zakazano nakon elektronskog prijavljivanja na portalu eUprava.

Vakcinacija će se na istom mestu nastaviti i sutra. Punkt za masovnu vakcinaciju u pomoćnoj sportskoj sali SRC «7. jul» biće aktiviran ako broj zakazanih vakcinacija premaši kapacitete prostora dve punkta u centralnom Domu zdravlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)