STIGLE VAKCINE: Evo ko će prvi primiti cepivo u Pirotu

V.Ć.

13. 01. 2021. u 11:29

PIROTSKI ZZJZ primio je prvih 215 doza vakcine "Fajzer-Biontek-kovid 19".

СТИГЛЕ ВАКЦИНЕ: Ево ко ће први примити цепиво у Пироту

Foto: V.Ć.

Kako saznajemo vakcine će primiti zaposleni u kovid odeljenjima i kovid ambulanti pirotske Opšte bolnice, zaposleni u prijemno-trijažnim odeljenjima Doma zdravlja, kao i zaposleni i štićenici u Domu za stare u Dimitrovgradu, jedinoj ustanovi te vrste u Pirotskom okrugu. Vakcinacija će će obaviti prema pripremljenom planu.

Prema poslednjim podacima ZZJZ, na području okruga regostrovano je 12 novozaraženih kovidom 19, a jedna osoba je preminula.

- Na testiranje je poslato 20 sumnjivih uzoraka, a na kovid odeljenjima OB trenutno se leči. Broj zaraženih i bolesnika se smanjuje. Naložena je mera kućna izolacije za 40, a ukinuta za 30 osoba - kažu u Centru za prevenciju i kojntrolu bolesti, i poručuju da se intenzitet virusa smiruje, ali da je i dalje neophodno pridržavati se preventivnih mera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)