EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA NA TERITORIJI KRALJEVA: Registrovano 52 novozaraženih

G. ĆIROVIĆ

10. 01. 2021. u 15:48

KAKO je u nedelju po podne saopštio Gradski krizni štab na osnovu podataka kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje, od ukupno 315 testiranh uzorka brisa sa teritorije Kraljeva, računajući 198 PCR i 117 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 52.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈИ КРАЉЕВА: Регистровано 52 новозаражених

Foto: G.Šljivić

Od posledica korone, kako je saopšteno, tokom minulih 24 sata preminuo je još jedan pacijent sa teritorije Kraljeva, tako da je od izbijanja epidemije sredinom marta životnu bitku od ovog virusa izgiubilo 163 Kraljevčana.

U gradu na Ibru je od početka epidemije ukupno registrovano 10.183 slučaj infekcije, dok je u trećem talasu od 16. oktobra zvanično potvrđeno – 8.727.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!