NE PRESTAJE DA PADA: Sneg zavejao lokalne puteve na Pešteru, sela blokirana! (FOTO)

Tanjug

26. 12. 2020. u 18:11

Na Pešterskoj visoravni već nekoliko sati neprestano pada snega snežni pokrivač u Sjenici dostigao je visinu od 18 centimetara, na seoskom području i više.

НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ПАДА: Снег завејао локалне путеве на Пештеру, села блокирана! (ФОТО)

Foto. Tviter/ @AidaPucic

Regionalni putni pravci prema Novom Pazaru, Ivanjici i Novoj Varoši su prohodni, ali je nekoliko sela na području mesnih zajednica: Bare, Karajukiće Bunari, Kladinica i Lopiže, u snežnoj blokadi, javlja RTV Novi Pazar.

Kako se navodi, putari uz velike poteškoće obavljaju svoje radne zadatke. Radnici lokalnog Javnog preduzeća za urbanizam neprestano čiste gradske ulice, kako bi ih održali prohodnim, dok je za puteve prvog i drugog prioriteta zaduženo preduzeće ”Novi Pazar - put”.

U PRIJEPOLjU VEĆ OTEŽAN SAOBRAĆAJ

Na planinama oko Prijepolja danas je pao prvi sneg zbog čega se saobraćaj otežano odvija.

Kako prenosi portal Prijepolje info, Jabuka je pod snegom. Kiša koja je padala nekoliko sati noćas je prešla u susnežicu i sneg, pa je na Jabuci formiran pokrivač od 15 centimetara.

Put Prijepolje - Jabuka je pod snegom i saobraćaj se otežano odvija, ima i zavejanih šlepera. Vozačima se savetuje oprez u vožnji i obavezna je zimska oprema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković