VIRTUELNE POSETE MUZEJU: Novosadske dečje zimzarije u novom formatu

Lj.P.

18. 12. 2020. u 14:00

TRADICIONALNA manifestacija posvećena mališanima Novosadske dečje zimzarije, ove godine će se održati u novom formatu u skladu sa epidemiološkim merama.

ВИРТУЕЛНЕ ПОСЕТЕ МУЗЕЈУ: Новосадске дечје зимзарије у новом формату

Foto: DKCNS

Programi počinju 23. decembra i moćiće da se prate na jutjub kanalu Dečjeg kulturnog centra Novog Sada.


Biće prikazano 15 sati kvalitetnog programa za decu i mlađe tinejdžere. Manifestacija će trajati do 31. decembra, dok će radionice i programa najmlađi moći da prate do kraja raspusta.

Zimzarije će i ove godine uvesti decu u muzejske, galerijske i ostale virtuelne prostore u kojima će upoznti značajna umetnička dela, ličnosti iz prošlosti, pogledati predstave, performanse, učestvovati u kreativnim radionicama, slušati mini koncerte i družiti se sa rokerima sa naših eks Ju prostora koji će im pričati priče za laku noć.

Kraj jubilarnih Zimzarija od 28. decembra obeležiće Novogodišnji dečji kulturni karavan koji će se tematski odrediti prema proslavi predstojećih praznika. Kompletan program ovogodišnje onlajn manifestacije naćiće se na sajtu Dečjeg kulturnog centra Novi Sad www.dkcns.rs ili na zvaničnoj  Facebook stranici DKCNS Dečijeg kulturnog centra. Od petka 19. decembra.

Novosadske dečje zimzarije organizovane su uz podršku Uprave za kulturu Grada Novog Sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba