ROTIRALI DIREKTORE JAVNIH PREDUZEĆA: Odbornici Sremske Mitrovice imenovali nove-stare rukovodioce firmi

S. KOSTIĆ

05. 12. 2020. u 13:10

GRADSKI odbornici na sednici Skupštine Grada Sremska Mitrovica, razrešili su i imenovali direktore javnih preduzeća i ustanova kulture.

РОТИРАЛИ ДИРЕКТОРЕ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА: Одборници Сремске Митровице именовали нове-старе руководиоце фирми

Foto S. K.

Neki od njih su se rotirali na druge funkcije, a većinom su zadržali svoja radna mesta. Na sledećoj sednici Skupštine biće postavljeni i načelnici gradskih uprava.

Za v. d. direktora Poslovno-sportskog centra "Pinki", imenovan je Saša Bugadžija koji je do sada bio na mestu v. d. direktora Muzeja Srema, a na tu funkciju imenovan je Andrija Popović. Sa funkcije v. d. direktora Ustanove za negovanje kulture "Srem" razrešen je Dušan Drča, a na njegovo mesto postavljena je Miroslava Ilijić. Drča je postavljen na mesto v.d. direktora Turističke organizacije Grada.

Novi direktor Agencije za ruralni razvoj je Dušica Pavlović, diplomirani pravnik. Gordani Ćuić Cvijanović produžen je mandat v. d. direktora "Apoteke" u Sremskoj Mitrovici.

I Darko Gavrilović ostaje na funkciji vršioca dužnosti direktora ustanove Atletski stadion u Sremskoj Mitrovici. Danica Nedić, je i dalje na čelu JP "Srem gas", Dejan Umetić je ponovo imenovan za funkciju v. d. direktora Istorijskog arhiva "Srem".

Zoltan Hegediš takođe ostaje na čelu Centra za kulturu "Sirmijumart", dok je Miroslava Ilijić imenovana za v.d. direktora Ustanove za negovanje kulture "Srem". Borislav Babić ponovo je direktor JKP "Vodovod", Jelena Janković će i dalje voditi Pozorište, Zavod za zaštitu spomenika kulture Ljubiša Šulaja, a Galeriju "Lazar Vozarević" Milan Marinković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna