U BOLNICI 45 PACIJENATA: Za dan u kovid ambulanti u Jagodini pregledano oko 200 pacijenata

Tanjug

16. 11. 2020. u 08:38

DIREKTOR Doma zdravlja u Jagodini dr Darko Miletić rekao je da je u poslednja 24 sata u kovid ambulanti pregledano oko 200 pacijenata.

У БОЛНИЦИ 45 ПАЦИЈЕНАТА: За дан у ковид амбуланти у Јагодини прегледано око 200 пацијената

Foto: Z. Rašić

-Priliv pacijenata u naš Dom zdravlja je stalan i konstantan, nadam se da će poprimiti takozvani plato tokom nedelje i da sledeće nedelje počne da pada - rekao je Miletić za RTS.

U bolnici je, kaže, 45 pacijenata, dok su ostali u izolaciji.

Apelovao je na građane da se obrate lekaru čim osete simtome koji, navodi, mogu biti šarenoliki, temperatura, kašalj, gubitak čula ukusa i mirisa.

U kovid ambulanti od danas će raditi još jedna ekipa, rekao je direktor DZ u Jagodini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEMORIJALNI ODBOJKAŠKI TURNIR: Sećanje na Vlasotinčanina Dušana Krstića