U GRAČANICI OBELEŽENA SLAVA SNS: Slavski kolač presečen u manastiru

D.Z.

27. 10. 2020. u 18:08

У ГРАЧАНИЦИ ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА СНС: Славски колач пресечен у манастиру

Foto D. Z.

REZANjEM slavskog kolača u manastiru Gračanica obeležena je slava Srpske napredne stranke u Gračanici.

Ovogodišnji domaćin slave je aktuelni predsednik opštine Gračanica i član glavog Odbora SNS Srđan Popović, koji je poručio da je jedinstvo najbitnije u ovom trenutku za sve Srbe na Kosovu i Metohiji. On je rekao da “moramo biti jedinstvni kako bismo se i dalje borili za mir, stabilnost, ekonomski razvoj i prosperitet svih nas“.

-Želim da nas ovaj kolač uvek objedinjuje i da obećavam da ćemo uvek raditi u interesu našeg naroda i naše države-poručio Popović, koji je istakao da je stranačka slava ove godine obeležena skromno zbog aktuelne pandemije korona virusa.Inače, sečenju slavskog kolača u Gračanici, pored predsednika Popovića prisustvovali su predsednik  Privremenog organa opštine Priština Ljubinka Karadžića, predsednik Privremenog organa opštine Lipljan Zlatko Lazić, načelnik Kosovskog upravnog okruga Srđan Petković, član izvršnog Odbora Branimir Stojanović i direktor KBC Priština-Gračanica prof.dr Bratislav Lazić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (27)

Milovan

27.10.2020. 18:36

Jedinstvo Srba na Kosovu je garant ostanka na vekovnim ognjištima. Srbija će uvek biti uz svoje sunarodnike u Južnoj pokrajini i podržavati ih bezrezervno.

Mihajilo

27.10.2020. 18:57

Svuda po Srbiji se slavi, uz poštovanje mera zbog epidemije. Nažalost sve je skromnije nego inače, ali u suštini slavljenja je da se porodica okupi, uz sveću, vino i žito polomi kolač i okupi porodica oko stola. To se i radi. Srećna slava svima!