SRPSKI SVEŠTENIK POSTAO HIT NA INTERNETU: Pogledajte kako ide da sveti vodicu, nasmejao i oduševio korisnike Tik Toka (VIDEO)

Novosti online

21. 10. 2020. u 09:23

SNIMAK koji je objavljen na društvenoj mreži Tik Tok, a koji prikazuje sveštenika SPC koji definitivno prati savremene trendove oduševio je Srbiju.

СРПСКИ СВЕШТЕНИК ПОСТАО ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Погледајте како иде да свети водицу, насмејао и одушевио кориснике Тик Тока (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Naime, snimak koji možete pogledati ispod je nasmejao i oduševio mnoge koji su u komentarima nahvalili potez sveštenika. 

@tijanajane_

Nas pop kad ide da sveti kuce. HAAHAHAHAHA 🤣

♬ no no no no no no no no - #fypsounds

Kao što možete videti, on je u svećenje vodice krenuo na električnom trotinetu, što mu olakšava prevoz do mnogih domaćinstava pred slavsku sezonu.

Nije poznato gde i kada tačno je nastao snimak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu